Tavaramerkki-ilmoitukset

Rekisteröidyt tavaramerkit ja palvelumerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

App Store, Apple, Finder, iCloud, iTunes, Launchpad, Mac, macOS, OS X ja Touch ID ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

IOS on Cisco Systems, Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden 'rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja eräissä muissa maissa.

Android, Firebase, Google ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Microsoft ja Windows ovat Microsoft-yritysryhmän tavaramerkkejä.

JavaScript on Oraclen ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki.

Intel on Intel Corporationin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

"WireGuard" ja "WireGuard"-logo ovat Jason A. Donenfeldin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Sivun alkuun